Loading...

Lara Croft – Tomb Raider II : The Cradle of Life / Лара Крофт – Томб Рейдър 2 : Люлката на живота (2003)

5018
01:57:18
90%
Rates : 22


 • Lara Croft – Tomb Raider II : The Cradle of Life / Лара Крофт – Томб Рейдър 2 : Люлката на живота (2003)

  ## Режисьор : Ян Де Бонт

  ## В ролите : Анджелина Джоли,Джерард Бътлър,Крис Бари,Киаран Хиндс,Ноа Тейлър,Джимон Хунсу,Тил Швайгер

  ## IMDB : Линк към IMDB

  ## Трейлър : Линк към трейлър

  ## Държава : САЩ / Германия / Япония / Великобритания

  ## Година : 2003

  ## Аудио : Българско

  ## Резюме : Този път изключителната Лара Крофт, аржеолог и изследовател, се гмурка в останал под водата древен храм и открива лъчиста сфера, в която се крие ключът към митичната кутия на Пандора.

  Чен Ло, главатар на китайски престъпен синдикат, открадва сферата от Лара Крофт, за да я предаде в ръцете на сюзника си – злодей на има Рейс, който иска да използва кутията като оръжието на Страшния съд.

  Изправена пред най-голямото си предизвикателство досега, безстрашната изследователка тръгва по следите на Чен Ло, за да изпълни повелята на Кралицата, като си върне ключа към Кутията.

  В сблъсък с най-големите предизвикателства и опасности, пред които някога се е изправяла, Лара Крофт (Анджелина Джоли) показва физически умения както никога досега. По време на това вълнуващо продължение на приключенията й, безстрашната авантюристка язди джетове, коне, мотоциклети в екзотични места като Гърция, Кения, Хонг Конг и Китай, и нищо не може да я спре да открие мястото, наречено Люлката на живота, където се намира и самата Кутия.

  Кутията на Пандора – най-неописуемото зло, съществувало някога, е скрита в Африка на място, известно като “Люлката на живота”. Прочутата археоложка Лара Крофт трябва да открие Кутията, преди до нея да се добере маниакалния учен, носител на Нобелова награда д-р Джонатан Рейс. Рейс иска да да се възползва от злата мощ на Кутията и трябва да бъде спрян на всяка цена. Единствено Лара Крофт стои между запазването на живота в сегашния му вид и решителността на отмъстителния Рейс да постигне окончателната си цел… световно господство.

   

  Loading...

  Comments are closed.